Ga naar hoofdinhoud

Al ruim 20 jaar zijn we als kinderkoor Wonderwijs onderweg. Vele kinderen hebben bij ons gezongen en zingen nog steeds over geloof, hoop en liefde. Samen zingen en plezier maken staat daarbij centraal. Omdat elk (mensen)kind erbij hoort en dus ook meer dan welkom is op ons koor willen we de contributie zo laag mogelijk houden.  

Om de kosten te kunnen blijven dekken en om nieuwe activiteiten te kunnen ontwikkelen zijn we in het voorjaar van 2023 gestart met een nieuwe geldwervingsactie. Door een netwerk op te bouwen van giftgevers kunnen wij ook in de toekomst van betekenis blijven. Niet alleen voor de kinderen, maar ook voor de mensen die naar onze optredens komen luisteren en ervan genieten. Voor een klein bedrag (per maand of eenmalig) steun je ons al enorm!

Jouw betrokkenheid:
Als dank voor jouw betrokkenheid houden we je graag op de hoogte van onze bezigheden. Ook ontvang je een uitnodiging voor een speciale oefenavond voor vrienden in 2023! Hiervoor hebben we wel je gegevens nodig via onderstaand formulier.Je kunt een gift overmaken naar NL14RABO 033 2099 091 t.n.v. St. Protestants Jeugdwerk Maassluis o.v.v. ‘Vriend’. Je kunt ook klikken op deze betaallink of door de QR code te scannen.

ANBI status
Ons kinderkoor valt onder St. Protestants Jeugdwerk Maassluis. Deze stichting heeft een ANBI status. Dit betekent dat u uw gift (onder voorwaarden) mag aftrekken in uw aangifte bij de belastingdienst. Klik hier voor meer informatie over de ANBI status.

Alvast heel hartelijk bedankt!

Back To Top