Ga naar hoofdinhoud
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kinderkerk ‘Heb jij het lef?’

Op zondagmiddag 17 maart nodigen wij je van harte uit voor een superleuk uurtje in de Immanuelkerk. Heb jij het lef om te komen? Tijdens de kinderkerk gaat het namelijk over lef hebben en ds. Pim Brouwer gaat jullie dat laten zien en horen aan de hand van het verhaal van Jona. Die had er namelijk helemaal geen zin in om te doen wat God van hem vroeg. Jona was Oost-Indisch doof en zei nee. Maar na een paar spannende avonturen met storm, walvis en een rups heeft hij toch zijn lesje geleerd.

Ben jij erbij?
De kinderkerk is van 16.00 – 17.00 uur en is voor grote en kleine kinderen vanaf 4 jaar. De toegang is vrij, wel is er een collecte voor St. Jarige Job. Voor kinderen tot 4 jaar is er kinderoppas aanwezig. De kinderkerk vindt plaats in de Immanuelkerk, Lange boonestraat 5  in Maassluis.

Collecte voor st. Jarige Job
In Nederland zijn er kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis geen geld voor is. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox t.w.v. €35,-. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag, thuis én op school! Jaarlijks vieren meer dan 100.000 kinderen hun verjaardag met de hulp van Jarige Job!

Back To Top