Januari 2020: Aantal kinderen van Wonderwijs zingen mee met ‘Bennie’

Op uitnodiging van Distrikt21 zijn een aantal kinderen van kinderkoor WonderWijs – Femke, Liese, Mirthe, Willemijn en Zoe – gevraagd om zanger Gert Visscher te ondersteunen bij de opnames van het nummer Bennie. En dat hebben ze heel goed gedaan! Het nummer ‘Bennie’ is nu ook online op Spotify, Apple Music, Sound-cloud & iTunes te vinden. Kijk voor nog meer informatie over ‘Bennie’ op www.distrikt21.nl.

Video: https://youtu.be/zqRwvF4LQ4g – Opname van Bennie met hulp van kinderkoor Wonderwijs

Audio:  https://soundcloud.com/distrikt21/bennie-radio-edit

6 juli 2019: Kinderkoor Wonderwijs Pakt uit!

Op zaterdagavond 6 juli was het zover. De kinderen van Wonderwijs gaven een fantastisch concert in de Immanuelkerk. Er werd uitgepakt met een supervet speciaal belicht decor, er stond een groot ingepakt cadeau, de kinderen van Wonderwijs waren feestelijk gekleed en er speelde een fantastische band onder leiding van Jos den Broeder.

Fleur van Gelderen was ook van de partij! Als Cato Cadeau wilde een zij een perfect feestje organiseren met alleen maar perfecte mensen. Ze kwam er achter dat dat niet ging lukken, want perfecte mensen bestaan helemaal niet. Er zijn driftkikkers, schijtlijsters, bromberen, lomperiken, enz. Iedereen heeft wel iets. Na een aantal liedjes begreep Cato Cadeau dat ze niet zo aardig was geweest door alleen maar perfecte mensen te willen uitnodigen. Ze kwam erachter dat het gaat om mensen die om je geven, die van je houden. Dat is eigenlijk het grootste cadeau wat je kunt krijgen en als je dat uitdeelt wordt het alleen maar meer in plaats van minder. Corinda van den Bos en Marielle Romeo mochten het grote cadeau openmaken en daaruit kwamen prachtige ballonnen in de vorm van harten. Met ‘Alles is liefde’ van Blof sloten we dit fantastische concert af. We zijn ontzettend blij met iedereen die meegewerkt heeft om dit concert samen met de kinderen tot een groot feest te maken! Met ruim 500 aanwezigen is dit een feest geweest wat de kinderen en alle aanwezigen niet snel zullen vergeten.

8 december 2018 Kerstclip Kidz DJ

Wauw, daar is ie dan: de kerstclip waar een aantal kids van WonderWijs aan mee hebben gewerkt: ze hebben super gezongen én gedanst. Wij zijn trots!!! Wat vinden jullie ervan?

Corinda en Marielle winnen de cultuurprijs 2018 van Maassluis!!

Op 9 juni 2018 werd in Maassluis voor het eerst de cultuurprijs uitgereikt tijdens het Cultuurgala. Kinderkoor WonderWijs was gevraagd om de opening van het gala te verzorgen. Maar hoe groot was de verrassing dat de cultuurprijs uitgereikt werd aan de dirigentes van het kinderkoor! 
De prijs werd uitgereikt door Wethouder Corine Bronsveld en zij vertelde wat de motivatie is geweest van de Culturele Raad van Maassluis:

‘Corinda van den Bos en Marielle Romeo zijn de drijvende krachten achter het kinderkoor Wonderwijs. Zij zijn dit al vanaf de start van het koor in 2001. Vanuit een christelijke achtergrond laten zij kinderen van groepen 2 t/m 8 op een geweldige manier zingen en plezier hebben. De positieve energie geven zij door aan de kinderen en daarmee aan hun optredens. Met hun inzet en creativiteit voor Wonderwijs hebben zij zingen voor kinderen enorm op de kaart gezet in Maassluis. Bovendien dragen zij met hun optredens bij aan het positieve imago van Maassluis elders. Denk maar aan het aanstekelijke optreden tijdens de landelijke Sinterklaasintocht in 2016. Meer dan een miljoen keer werd hun optreden bekeken op YouTube. Maar ook hun optreden in ‘Nederland zingt’ heeft een positieve indruk achtergelaten. Gezien het grote aantal kinderen dat wekelijks de repetities bezoekt is het koor nog altijd zeer succesvol. Op hun geheel eigen wijze en enthousiasme brengen zij nu al meer dan 15 jaar kinderen in contact met muziek, en zingen in het bijzonder. Daarom is de Culturele Raad Maassluis van mening dat zij hiermee een belangrijke bijdrage leveren aan de kunst en cultuur in Maassluis en krijgen zij de Culturele Prijs Maassluis.’

8 december 2016: Bijna 600.000 views op Youtube!! 

De burgemeester van Maassluis op bezoek bij Kinderkoor Wonderwijs! Bijna 600.000 keer is het filmpje van de Welkomstdans van Sinterklaas bekeken. De gemeente Maassluis is hier zo trots op dat de burgemeester een prachtige taart kwam brengen. Feest bij Wonderwijs!